Považujeme za velké plus, že děláme kimči veganské a zejména nepasterizované. V původním korejském receptu je totiž jednou z ingrediencí rybí omáčka. Také kvůli dlouhodobější konzervaci se u korejské produkce setkáváme s intenzivně slanou chutí, což u našeho produktu eliminujeme na minimum. Slanou chut naše kimči získává hlavně přidáním velmi kvalitní japonské sojové omáčky Tamari. Větší část korejské produkce kimči, která je na českém trhu k mání je pasterizovaná, čímž se zahubí veškeré důležité zdraví prospěšné látky (laktobacily, probiotika, vitamíny atd.) v něm obsažené. Tento rozdíl dělá náš produkt kvalitním a živým, což většina výrobců z Koreje tvrdit nemůže.
Zaručujeme se tím, že v naší výrobě se produktu dostavá opravdu té nejpoctivější péče a tu si udržujeme za každou cenu. Více o naší filosofii.